Divadlo Artynas: Poplach v hoteli Westminster
Divadlo Artynas: Poplach v hoteli Westminster

V Kúpeľoch Smrdáky pokračuje Divadelná jeseň brilantnou komédiou

Divadelná jeseň 2024: Už tento piatok 11. septembra sa verejnosti v kinosále Hotela Central v Kúpeľoch Smrdáky predstavia divadelníci z Nového Mesta nad Váhom.

Jesenný program sa v smrdáckych kúpeľoch spája s divadlom. Divákom sa predstavia rozličné ochotnícke súbory zo Záhoria i okolia, žánrovo budú prevažovať komédie. „Program sme zostavili tak, aby sme našim divákom spríjemnili pochmúrnejšie jesenné dni a pozitívne ich naladili,“ uviedla za kúpele programová manažérka Katarína Valentová.

Divadlo Artynas

Už tento piatok sa v kinosále kúpeľov predstaví Divadlo Artynas s hrou Poplach v hoteli Westminster. Brilantná komédia Raya Cooneyho, “Poplach v hoteli Westminster”, vás rozosmeje už od prvých minút a smiech vás bude sprevádzať aj cestou domov. A možno aj na druhý deň. A možno aj…

George Pigden má jednoduchú úlohu: zarezervovať izbu pre poslanca Willeyho, ktorý sa chce tajne stretnúť so svojou milenkou. Avšak, nešikovný asistent spôsobí sériu katastrofálnych omylov, ktoré vedú k nečakaným komplikáciám… Herci divadla Artynas sľubujú, že sa budete smiať od začiatku až do konca predstavenia.

Autor: Ray Cooney, réžia: Roman Hargaš, učinkujú: Oliver Ruttkay, Roman Hargaš, Frederika Burzová, Patrik Masár, Jana Heveryová, Juraj Saukulič, Jana Klein, Eliška Hlaváčová/Amália Bačová, Peter Podhorský/Matej Patyla. Predstavenie sa začne o 19.00 hodine. Cena lístka v predpredaji je 8 eur, na mieste 10 eur. Lístky sú zlosovateľné o ceny.

Divadlo Artynas - Poplach v hoteli Westminster
Divadlo Artynas – Poplach v hoteli Westminster

Ďalší program Divadelnej jesene 2024

PIATOK 25.10.2024
Svatojánské drímoty / Sen noci svätojánskej po záhorácky
Záhorácke divadlo

PIATOK 8.11.2024
Zuzana Prátová hájí Štěpnici
DS Svatopluk

SOBOTA 23.11.2024
Titanic
Divadlo Dino

SOBOTA 7.12.2024
Je to tak (alebo inak)
Divadlo na TrakOch

O Angelika Mičeková

Pozri aj

Dom umenia, Piešťany Zdroj: OOCR Rezort Piešťany

Strigy, tekvicové slávnosti, špeciality z diviny aj strašidlá na zámku

Jeseň je v plnom prúde a v Piešťanoch je vďaka prírode obzvlášť krásna. Na pozadí …

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *