fotky zdroj: KR PZ v Trnave

Vyšetrovateľ obvinil drogového dílera z okresu Galanta

Vyšetrovateľ galantskej kriminálnej polície vzniesol, za obchodovanie s drogami, obvinenie 28 ročnému mužovi z okresu Galanta.

“Mladý muž mal predávať drogu metamfetamín minimálne trom svojim „zákazníkom“. Za kubík drogy si mal pýtať od 40 do 50 eur,” informuje o tom KR PZ v Trnave.

Policajti mali mladíka vo svojom hľadáčiku už niekoľko mesiacov. Po získaní dostatočného množstva dôkazov policajti vykonali v stredu podvečer akciu, po ktorej muž skončil v policajných putách.

Počas akcie vykonali v spolupráci s trnavskými „kukláčmi“ domovú prehliadku, prehliadku vozidla a osobnú prehliadku. Policajtom sa podarilo zaistiť viacero stôp. Medzi nimi bola športová kapsička, v ktorej bolo plastové vrecko s bielou kryštalickou látkou, ale aj viaceré predmety s marihuanou.

“Vyšetrovateľ muža obvinil zo zločinov neoprávnenej výroby a obchodovania s omamnou látkou a psychotropnou látkou a neoprávneného prechovávania omamnej látky a psychotropnej látky. V zmysle zákona mu môže hroziť trest odňatia slobody až na 15 rokov. Zároveň podal podnet na návrh, aby bol muž, ktorý už bol v minulosti za drogovú trestnú činnosť právoplatne odsúdený, stíhaný väzobne,” dopĺňa krajská polícia.

O Redakcia

Pozri aj

Upozornenie: Zvýšené riziko požiarov v 5 okresoch kraja

Upozornenie: V piatich okresoch Trnavského kraja platí zvýšené nebezpečenstvo vzniku požiarov. Vyplýva to z aktuálnej mapy …

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *