Kúpalisko Zlatnícka dolina Skalica Na Záhorí
Kúpalisko Zlatnícka dolina Skalica Na Záhorí

Prírodné kúpalisko priamo v srdci Zlatníckej doliny

Milovníkov vody určite poteší prírodné kúpalisko priamo v srdci rekreačnej oblasti (RO) Zlatnícka dolina. Nachádza len 7 km od Skalice na Záhorí.

Kúpalisko s kapacitou 2 500 návštevníkov vám ponúkne tri bazény s rozdielnou hĺbkou. disponuje tromi bazénmi – 50 m plaveckým, 25 m neplaveckým a jedným detským. Je tu aj menší tobogan v neplaveckom bazéne a malá šmýkačka.

Kúpalisko a pohľad na rekreačné zariadenie OÚNZ Skalica. foto: archív Jozef Sniper

Dostatok zelene a predovšetkým vysadených stromov v celom areáli zaistí príjemný úkryt pred slnečnými lúčmi. Starostlivo upravená trávnatá plocha slúži na odpočinok, slnenie, ako aj na rôzne športové aktivity.

Kúpalisko poskytuje služby ako plávanie, plážový volejbal, bedminton, stolný tenis, požičovňa športových potrieb, občerstvenie. Počas celého dňa sa môžete občerstviť v niektorom z bufetov, ktoré sa nachádzajú v areáli kúpaliska. 

Kúpalisko v letnej sezóne 2024

foto zdroj: TIK Skalica
Zlatnícka dolina Skalica TIK Skalica

Prevádzková doba kúpaliska je denne od 10,00 hod. do 19,00 hod. Teplota vody: 24 stupňov. V prípade nepriaznivého počasia sa môže prevádzková doba meniť. Informácie o prevádzke kúpaliska záujemcom budú poskytnuté na telefónnych číslach +421 918 743 114 (pokladňa ) , +421 918 322 566 (správca).

Kúpalisko v Zlatníckej doline je v správe mestskej organizácie Skalice – Správa mestského majetku s.r.o..

O Redakcia

Pozri aj

FOTO: Sú členovia rádu pochovaní pod Františkánskym kostolom v Skalici?

Františkánsky kostol by sa dal zaradiť medzi väčšie chrámy v Skalici na Záhorí. Ak sa ocitnete …

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *