Zdroj foto: Mesto Šaštín-Stráže archív

Sviatočný Mikuláš prichádza do Šaštína-Stráží

Mesto Šaštín-Stráže pozýva obyvateľov i návštevníkov na očakávanú predvianočnú udalosť, ktorá premení Námestie slobody v srdce spoločenského života.

Tento rok záujemcov v sobotu 2. decembra 2023 čaká nielen stretnutie s obľúbeným Mikulášom, ale aj bohatý kultúrny program.

Hudobné lahôdky a príchod Mikuláša

Slávnostný deň začne o 13:00 hodine vystúpením obľúbenej hudobnej skupiny Čížek band, ktorá rozozvučí námestie svojimi melódiami. Atmosféru umocnia vianočné koledy, ktoré budú znieť až do príchodu Mikuláša s jeho sprievodom.

Ohňostroj a občerstvenie

Vrcholom podujatia bude nepochybne ohňostroj, ktorý rozžiari oblohu nad Šaštínom presne o 17:00 hodine a dodá tejto udalosti ešte viac slávnostnej atmosféry. Počas celej akcie budú návštevníci môcť vychutnať si aj rozmanité stánky s občerstvením a teplými nápojmi, ktoré prinesú úľavu v chladnom decembrovom dni.

Exkluzívne stretnutie s autorom

Mikulášova oslava prinesie aj jedinečnú príležitosť pre milovníkov literatúry. Na podujatí bude možné zakúpiť knihy s príbehmi Ruda Ovečku priamo od autora s jeho podpisom.

Dôležité informácie pre návštevníkov

Samospráva upozorňuje, že kvôli konaniu podujatia bude parkovanie na Námestí slobody obmedzené. Týka sa to úseku od predajne 101 drogérie až po Baziliku. V súvislosti s ohňostrojom tiež mesto vyzýva majiteľov domácich zvierat, aby počas jeho trvania zabezpečili svojich štvornohých priateľov, a predišli tým stresu z hlasných zvukov.

Mesto Šaštín-Stráže sa teší na vašu účasť a verí, že to bude nezabudnuteľný sviatočný deň plný radosti, smiechu a priateľskej atmosféry. Nezmeškajte príležitosť byť súčasťou tejto jedinečnej udalosti!

Pre viac informácií sledujte náš web: www.NaZahori.sk.

O Angelika Mičeková

Pozri aj

Bazilika Sedembolestnej Panny Márie, Šaštín-Stráže Autor: Vlado Miček

Program Národnej púte k Sedembolestnej v Šaštíne

Šaštín-Stráže: Celonárodná púť Slovenska k patrónke Slovenska – Sedembolestnej Panne Márii sa koná po stáročia, oficiálne …

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *