zdroj: Polícia TT kraj

Aktualizované protest: Rozsiahle dopravné obmedzenia v TT kraji

Protest farmárov prehľad presunov: V súvislosti s ohlásenými zhromaždeniami poľnohospodárov a farmárov polícia Trnavského kraja situáciu monitoruje. S organizátormi je v úzkom kontakte s cieľom zabezpečiť čo možno najplynulejší priebeh tak, aby bol komfort ostatných motoristov čo najmenej dotknutý.

Policajti dohliadajú na priebeh protestných jázd poľnohospodárskych strojov a dodržiavanie verejného poriadku, situáciu monitorujú a v prípade zistenia narušenia verejného poriadku, prípadne závažného porušenia pravidiel cestnej premávky, budú postupovať v intenciách zákona.

TRPEZLIVOSŤ A OHLADUPLNOSŤ

Všetkých účastníkov cestnej premávky upozorňujeme, že zajtra bude potrebné obrniť sa trpezlivosťou a ohľaduplnosťou. Aby nedošlo k ďalším dopravným komplikáciám, rešpektujte pokyny policajtov, ktorí budú v teréne motoristom pomáhať zvládnuť dopravné situácie. Kolóny traktorov nepredchádzajte!

PREHĽAD ČASOV A TRÁS PRESUNOV

✅️OKRES DUNAJSKÁ STREDA

▪️v čase od cca. 09.00 h do cca 13.00 h bude obmedzená premávka na ceste č. I/63, úsek V. Meder – Šamorín

▪️okolo 09.00 h plánujú zablokovať výjazd na R7 pri Holiciach.

✅️OKRES GALANTA

▪️od 08.45 h do cca 14.15 h v meste Galanta: uzavretý stred mesta Galanta cesta II/507 v úseku medzi okružnými križovatkami v centre mesta.

▪️V čase o 11.00 plánovaný výjazd na smer obchvat mesta Galanta teda cesta II/561 následne cesta I/75 a potom cesta I/35 smer R1 Sereď a na kruhovej križovatke s cestou II/507 pri DHL Gáň sa otočia a vrátia sa späť do mesta Galanta do vyčleneného priestoru.

✅️OKRES TRNAVA

▪️mesto Trnava – Od 10.00 do 12.30 h blokovaná a neprejazdná križovatka Rybníkova – Hlboká – Špačinská – Bučianska, v časovom úseku polícia neodporúča využívať priľahlé ulice na presun. Úplne uzavretá bude aj Ulica Rybníkova.

✅️OKRES SENICA

▪️okres Senica – presun cca od 09.00 h do 10.30 h bez blokácie cestných komunikácii, asistencia polície presunu po ceste I/51 od Dolných Surovín, Senica smer Holíč, vrátane prieťahu cez mesto Senica až po hranicu okresu Skalica, k. ú. Lopašov.

✅️OKRES SKALICA

▪️od 09.00 h presun farmárov zo Senice smer Holíč, hraničný prechod Holíč – Hodonín, blokácia HP približne od 11.00 h na 15 – 20 minút.

O Redakcia

Pozri aj

Stredná odborná škola Senica

Senica plánuje moderný športový komplex pre všetkých

Mesto Senica sa chystá na významný krok v oblasti športu a rekreácie. Plánuje vybudovať moderný …

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *