Nehoda v Holíči zdroj: KR PZ V TT

FOTO: Na Záhorí si zranil svoje dieťa a poškodil 5 vozidiel

Nehoda na Záhorí: Policajti vyšetrujú okolnosti včerajšej (15.1.2024) dopravnej nehody v meste Holíč okres Skalica. NaZahori.sk o tom informovala hovorkyňa KR PZ v Trnave Zlatica Antalová.

OTOČIL SA ZA DCÉROU A NABRAL 4 AUTÁ

35 ročný vodič na čiernom aute Škoda Fabia mal ísť po hlavnom ťahu cez mesto Holíč, keď sa pravdepodobne dostatočne nevenoval vedeniu vozidla a s autom prešiel do protismeru. Vzápätí narazil do viacerých zaparkovaných vozidiel. Pri nehode došlo k poškodeniu 5 áut a celková škoda sa vyšplhala na 10 500 eur.

Pri zrážke sa mala zraniť jeho 5 ročná dcérka, ktorú záchranári previezli do skalickej nemocnice. Policajti podrobili vodiča dychovej skúške, pri ktorej alkohol v jeho dychu nepotvrdili. Z komunikácie vyplynulo, že by mohol byť pod vplyvom iných návykových látok, a preto mu bola odobratá krv.

Nehoda v Holíči: zdroj fotiek: KR PZ v TT

VODIČI SÚSTREĎTE SA NA JAZDU

„Upozorňujeme vodičov, aby sa pri šoférovaní nenechali ničím a nikým rozptyľovať, a to ani ich posádkou. Stačí sekundové otočenie sa a auto prejde bez kontroly, v závislosti od rýchlosti, aj niekoľko metrov,“ dopĺňa krajská hovorkyňa Antalová.

O Angelika Mičeková

Pozri aj

Na Záhorí sa môžete vydať Po stopách Veľkej Moravy

Po stopách Veľkej Moravy v rámci spoznávania histórie od Veľkej Moravy po Máriu Teréziu bude …

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *