zdroj fotiek: Hasiči Skalica

Skalica: Hasiči zasahovali pri požiari v záhradkárskej osade

Skalica požiar: V utorok 5.12.2023 bol jednotke DHZO Skalica prostredníctvom systému Fireport (OS KR HaZZ Trnava) nahlásený požiar chatky v skalickej záhradkárskej osade lokalita Darmovise.

Zasahovali hasiči zo Skalice a Holíča

Jednotka skalických dobrovoľných hasičov vykonala výjazd na vozidlách TATRA 815 CAS 32 a Mercedes-Benz Vario AHZS .

Po príchode na miesto udalosti už zasahovali jednotky profesionálnych hasičov OR HaZZ Skalica sídlo Holíč s technikou TATRA 815-7 CAS 30 , Mercedes-Benz Atego AHZS, ZHZ Schaeffler Skalica – CAS 20 Mercedes Benz Atego.

Jedna osoba bola prevezená RZP do nemocnice

Hasebné práce pozostávali s lokalizácie ohniska , rozoberania strešnej konštrukcie , dohasovania ohnísk požiaru a kontrolované požiarovisko pomocou termokamery . Pre silné zadymenie bolo nutné použiť autonómne dýchacie prístroje . Po likvidácii požiaru hasiči vykonali záverečný monitoring požiariska a miesto udalosti odovzdali príslušníkom polície a zaisťovateľovi príčin vzniku požiarov. “Po ukončení zásahu a zbalení vecných prostriedkov sa jednotka vrátila na základňu . Pri udalosti sa jedna osoba nadýchala splodinami horenia, následne bola prevezená RZP do nemocnice . Príčina vzniku požiaru je v štádiu zisťovania,” dopĺňajú Hasiči Skalica.

O Angelika Mičeková

Pozri aj

Ilustračné foto Zdroj: NaZahori.sk

Občiansky a vodičský preukaz v elektronickej podobe

Ministerstvo vnútra SR oznámilo, že občianske a vodičské preukazy budú čoskoro dostupné aj v elektronickej …

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *