Ilustračné foto Cesta Holíč zdroj: google maps

Rekonštrukcia cesty v Holíči v smere na Kopčany s dopravným obmedzením

V období od pondelka 07.11.2022 do stredy 30.11.2022 bude v meste Holíč spoločnosť SKANSKA SK, a.s. vykonávať kompletnú rekonštrukciu cesty I/2, od vrchného kruhového objazdu na ul. Bernolákovej, až po výjazd z mesta v smere na obec Kopčany. Informuje o tom mesto Holíč.

Obnova prebehne za plnej premávky s čiastočnými dopravnými obmedzeniami, postupne po jednotlivých etapách na ul. Bernolákovej, ul. Bratislavskej až po Reštauráciu Jozef II. Stavebné práce zahŕňajú frézovanie cesty, opravy kanalizačných a dažďových vpustí a následné asfaltovanie povrchu cesty. Rekonštruované úseky budú vyznačené príslušnými dopravnými značkami a doprava bude regulovaná pracovníkmi spoločnosti.

„Žiadame občanov, aby rešpektovali dočasné dopravné značenie, pokyny pracovníkov spoločnosti, a taktiež aby v uvedenom období neparkovali v úseku vyznačenom dopravnými značkami. Správca cesty odstráni všetky vozidlá parkujúce v tomto úseku, ktoré nebudú rešpektovať dopravné značky a budú tvoriť prekážku cestnej premávky. Ďakujeme za trpezlivosť, zhovievavosť a ohľaduplnosť,“ dopĺňa oddelenie VaŽP MsÚ v Holíči.

O Redakcia

Pozri aj

Na Záhorí sa môžete vydať Po stopách Veľkej Moravy

Po stopách Veľkej Moravy v rámci spoznávania histórie od Veľkej Moravy po Máriu Teréziu bude …

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *