zdroj: KR PZ v BA

Vo štvrtok radšej do Bratislavy necestujte, dopravné obmedzenia pre rizikový zápas

KR PZ v Bratislave pripravuje v súvislosti s futbalovým zápasom medzi mužstvami ŠK Slovan Bratislava a FC Bazilej, ktorý sa uskutoční vo štvrtok 13.10.2022 na národnom futbalovom štadióne v Bratislave, opatrenie bezpečnostného charakteru. NaZahori.sk o tom informoval hovorca krajskej polície Michal Szeiff.

Jeho cieľom bude ochrana života, zdravia a majetku občanov, zabezpečenie verejného poriadku, ako aj bezpečnosti a plynulosti cestnej premávky na území Bratislavy. Predmetné bezpečnostné opatrenie je pripravované v súčinnosti s príslušníkmi Mestskej polície Bratislava.

Uvedené športové podujatie označil organizátor podujatia za rizikový zápas, pri ktorom predpokladáme vznik bezpečnostných rizík na štadióne ale aj mimo štadióna, s možným vznikom komplikácii v cestnej premávke v dôsledku presunov fanúšikov športového podujatia.

Dopravní policajti budú počas priebehu bezpečnostného opatrenia situáciu monitorovať a podľa jej vývoja budú pripravení reagovať operatívne. Obmedzenia v cestnej premávke sa budú týkať najmä nasledovných ulíc:

  • Bajkalská (od križovatky s Vajnorskou ulicou v úseku po trnavskú cestu)
  • Príkopová ulica
  • Tegelhoffa
  • Kalinčiankova ulica

O prípadných ďalších dopravných obmedzeniach bude verejnosť včas informovaná.

„Touto cestou občanov zároveň žiadame, aby rešpektovali prípadné pokyny a výzvy polície a boli ohľaduplní voči ostatným občanom. Na narušenia verejného poriadku a obmedzenia v cestnej premávke spôsobené zo strany fanúšikov oboch klubov , budú policajti adekvátne reagovať a využijú všetky zákonné možnosti na zjednanie nápravy,“ dopĺňa bratislavský krajský hovorca polície.

O Policajne spravy

Pozri aj

Foto z tragickej nehody zdroj: KR PZ v BA

Vodiča z okresu Dunajská Streda obvinili z usmrtenia cyklistu

V sobotu 21. septembra 2024 došlo k tragickej dopravnej nehode pri Moste Apollo v Bratislave. …

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *